Contributie Aquariumvereniging Antoni van Leeuwenhoek
De contributie is bij vooruitbetaling verschuldigd voor het volgend jaar. Zowel de aanmelding als opzegging geschieden schriftelijk.Bij aanmelding gedurende het jaar wordt de contributie berekend over het nog resterende gedeelte van het lopende jaar. Een opzegging moet vóór 1 november van het lopende jaar binnen zijn bij de ledenadministratie.

Soort lid en contributie per jaar
Verenigingslid
Tevens Bondslid
Met Bondsblad
Volwassen lid 30,00 47,00 68,00
Jeugdlid(tot 18 jaar) 17,00 28,00 49,00
Huisgenootlid 5,00 n.v.t. n.v.t.

T.n.v. de penningmeester van de A.V. Antoni van Leeuwenhoek, te Assen. Postbank 1012842. Wanneer een lid tevens bondslid is kan deze deelnemen aan activiteiten die in samenwerking met de bond worden georganiseerd. Een onderdeel hiervan is de jaarlijkste verenigingskeuring en districtskeuring.

Meer informatie
Informatie over de aquariumvereniging kunt u opvragen bij de ledenadministratie. U kunt u daar ook aanmelden als lid: ledenadministratie van Antoni van Leeuwenhoek, Groningerstraat 144, 9402LM te Assen, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kunt u ook bellen met onze secretaris: